Dragan Petrović

Dragan Petrović

COO

Phone number + 381 65 30 35 091

Dragan Petrović je MBA i menadžment konsultant, trener i kouč. Svoje dvadesetogodišnje radno iskustvo u privredi prenosi kroz treninge Liderstva, Komunikacije i Prodaje. Radio na liderskim pozicijama u multinacionalnim (Japan Tobacco International, Mars Incorporated) i domaćim FMCG i Consumer Electronics kompanijama u kojima je inspirisao i implementirao brojne promene. Poseban fokus daje na povećanju kapaciteta pojedinca u cilju poboljšanja rezultata organizacije. Stava je da unapređena kritična masa pojedinca može da izvrši kvalitetnu promenu koju organizacija zahteva. Dragan Petrović je karijeru trenera započeo u In-house Mars University-ju, kao prvi sertifikovani Instruktor za teritoriju jugoistočne Evrope. Obuku držao na srpskom, bugarskom i engleskom jeziku na svim tržištima Balkana, osim Albanije.

Kasnije se sertifikovao po Dale Carnegie metodologiji, po kojoj drži treninge Liderskih, Komunikacionih i Prodajnih veština. Dragan Petrović je konsalting, trening i coaching usluge sledećim kompanijama u regionu: Mars jugoistočna Evropa, Red Bull Hrvatska, Coloplast Hrvatska/Slovenija/Mađarska, AWT Hrvatska, Kaven Orbico Bugarska, Rokšped Crna Gora, DMD Delta Crna Gora, CKB Crna Gora, Ataco Bosna, Globex Bosna, Eurotabac Makedonija i u Srbiji: Berlin Chemie, West Pharmaceuticals, Raiffeisen Bank, Čačanska Banka, Banka Intesa, Comtrade, Keprom, Veletabak, Delta DMD, Direct Group, Bevetti…Predaje menadžment na NIS korporativnom univerzitetu.

Metodologija po kojoj radi kroz procenjivanje sposobnosti učesnika i organizacija pre i posle date usluge pruža koristan je kako za HR, tako i za direktne rukovodioce obučenih polaznika i timova.Programi

ID Ime Programa Trajanje Početni datum
Basic Management program 4 days 02/19/2018
Serbia